HI EP Betongmaling


HI EP Betongmaling er en løsemiddelfri 2-komponents epoxy maling, hefter godt til betong og dermed godt egnet for boder og garasjer for moderat belastede områder. Malingen gir en bra beskyttelse mot støv, forenkler ren-holdet og er godt egnet på gulv og vegger.


Epoxybelegg


Carboseal 715 er et løsemiddelfritt 3-komponents selvutjevnende epoksybelegg. Det legges normalt i tykkelser fra 1,5 mm til 3 mm. Kan legges med og uten sklisikring og er godt egnet til underlag av betong i garasjer og boder. Har en vanntett og porefri overflate og gir en slitestesterk overflate mot rullende trafikk. Lett å reingjøre.


Balkonger og svalganger


Akryl Balkong er et komplett fugefritt gulvsystem som er basert på høykvalitets to-komponent, selvutjevnende og løsemiddelfri MMA resin for belegning på betongdekke med extrem kort herdetid arealet kan belastes 2 timer etter utførelse.

Der hvor det stort sett er gangtrafikk og man er avhengig av et gulv som ikke øker vaktbelastning, er Akryl Balkong det ideelle valget. Systemet bygger lite og avstrøes med faget kvarts eller naturstein. Systemet bygger fra 2 mm, avhengig av størrelsen på tilslaget. Dersom det trengs en vanntett membran, legges dette som primer.


Broiler – Garasje


Ta kontakt med oss

Ønsker du en uforpliktende samtale om dine behov eller … ta kontakt med oss

Handlekurv