Epoxybelegg


Epoxybelegg leveres som SL eller Slurry og er et 3-komponent selvjevnende epoksybasert gulvbelegg.

Epoxybelegg anvendes som betongbeskyttelse der det stilles krav til økt slitestyrke, og til å motstå såvel kjemisk som tung mekanisk belastning. Den ferdige overflaten blir jevn, tett og vedlikeholdsvennlig. Epoxybelegg er et herdeplastbelegg som anvendes i sjikttykkelser mellom 1,5 – 5,0 mm. Belegget kan tilsettes flakes og/ eller farget sand for å gi et estetisk vakkert gulv.

SE SYSTEMBLAD
KONTAKT OSS

Comfort gulv


Comfort gulv er et 2-komponent mykt, selvutjevnende, ensfarget, polyuretanbasert herdeplastbelegg. Produktet er UV-stabilt. Comfort gulv brukes i offentlige miljøer hvor det er ønskelig med et UV-stabilt og mykt belegg. Passer godt til kontorer, butikker, klasserom, sykehus, mm. Den ferdige flaten blir jevn, tett og lett å rengjøre. Comfort gulv er selvjevnende og legges i tykkelse 2 – 3 mm. Peran Comfort krever en topplakk. Belegget kan vedlikeholdes med polishbehandling.

SE SYSTEMBLAD
KONTAKT OSS

Akryl kompakt Design


Akryl kompakt Design er et komplett fugefritt gulvsystem basert på høykvalitets to-komponent, selvutjevnende og løsemiddelfri MMA resin for belegning på betongdekke.

Et meget slitesterkt gulvbelegg, spesielt egnet for enkel rengjøring, sklisikre og hygieniske innendørsflater. Systemet er godkjent for matproduksjon (ISEGA) og har markedets beste varmtvannsresistens, hvilket gjør dette til førstevalget til mat-og næringsmiddelindustrien.

Akryl Kompakt Design legges med farget kvarts i ønsket farge eller fargemix, og gir en tykkelse på 4-6 mm. Farget kvarts kan velges fra standard sortiment av farger eller sette sammen sin egen fargemiks tilpasset byggets arkitektur eller bedriftens fargekombinasjoner.

Akryl Kompakt Design er utmerket til områder hvor hygiene og renhold er en viktig del av hverdagen, samt områder for tyngre industri hvor slitestyrke og holdbarhet er av avgjørende betydning.

SE SYSTEMBLAD
SE BROSJYRE
KONTAKT OSS

Akryl Dekorative Flake Design


Akryl Dekorative flake design gulvsystem installeres raskt og kan matche allerede eksisterende gulvløsninger som vinyl, terrazzo, fliser og andre fugefrie gulvløsninger. Velegnet til Butikker, showroom, entreer, kjøpesentre, skoler, restauranter.

SE SYSTEMBLAD
SE BROSJYRE
KONTAKT OSS

Ta kontakt med oss

Ønsker du en uforpliktende samtale om dine behov eller … ta kontakt med oss

Handlekurv