HI Produktsegmenter

HI Produktsegmenter

Offshore / Marine

HI Offshore/Marine
Hummervoll offshore og marine produkter er utviklet for å oppnå optimal korrosjonsbeskyttelse og vedheft til stålunderlag HI dekksbelegg har utmerket slitestyrke og slagfasthet, og er designet for å oppnå en gjennomsnittlig levetid på 20 år. Alle produktene er løsemiddelfrie.

Decorative

Dekorative produkter
Hummervolls dekorative produkter kombinerer et tiltalende utseende med gode produktegenskaper. Produktserien inkluderer et bredt utvalg av farger og mønstre, og er aktuell for en rekke ulike bruksområder. Dekorativ-serien er blant annet velegnet for kjøpesentre, kontorer og offentlige bygg.

Utendørs

Hummervolls utendørsbelegg er UV bestandige, resistente mot temperatursvingninger, har utmerkede rissoverbyggende egenskaper og er frostsikre. Hummervoll tilbyr belegg som er spesielt designet for parkeringsanlegg og et bredt spekter av naturstein- og gummibelegg.

Landbasert industri

Hummervolls standardsystemer for industriell bruk er tilpasset ulike funksjonskrav - fra enkel overflateforsegling til slitesterke belegg som tåler tunge laster og trucktrafikk. Også beleggsystemer for parkeringshus går inn i produktspekteret.

Spesialprodukter

Hummervolls spesialprodukter omfatter systemer for antistatiske gulv, belegg med høy kjemikaliebestandighet og et patentert system for isfrie rømningsveier under arktiske forhold.

Privat

Hummervoll har spesielt ett produkt som er meget godt egnet som gulvmaling for garasjer, kjellerrom, vaskerom og andre arbeidsområder i private hjem, HI EP Betongmaling. HI EP Betongmaling er en vannbasert epoxy som påføres med rull, noe som også gjør produktet meget anvendelig i ”gjør-det-selv” prosjekter.Klikk her for Leggebeskrivelsen. Også andre HI-produkter kan godt benyttes på hjemmefronten, for eksempel i kjøkkenet. Her anbefales det å benytte en erfaren gulventreprenør for å oppnå ønsket resultat.

e-mail icon
Facebook icon
Google icon
LinkedIn icon