Nyheter

Hummervoll Industribelegg AS er tildelt og har signert ny Prosjektavtale med Kværner gjeldende: BN830 - Deck Coating to Johan Castberg Topside. 
Avtalen omfatter leveranse av materiell og Supervisor tjenester for Hummervoll dekksbelegg systemer. 
Vi takker Kværner for tilliten og oppdraget, og ser frem til et godt samarbeid med oppstart i 2019 og utover. 

Hummervoll Industribelegg AS er tildelt og har signert ny Prosjektavtale med Aibel AS gjeldende: BN830T - Deck Coating to Johan Sverdrup P2 platform. 
Avtalen omfatter leveranse av materiell og Supervisor tjenester for Hummervoll dekksbelegg systemer. 
Vi takker Aibel AS for tilliten og oppdraget, og ser frem til et godt samarbeid med oppstart i 2019 og utover. 

Ifølge foreliggende informasjon hos Hummervoll Industribelegg, er bedriftens offshore-beleggsystem HI EP Deck Coat faktisk det; best i klassen.
Etter revisjon 6 av NORSOK M501 (Surface preparation and protective coating), har Hummervoll valgt å teste sitt standard offshoresystem på nytt iht. kravene til dekksbelegg (beleggsystem 4). 
 

Resultatene er overbevisende:

 HI EP Deck Coat presterer langt bedre enn spesifikasjonene krever. Systemet oppnår vedheft på over 17,5 Mpa, mens kravet er 5 Mpa.
Kravet til underrustning er satt til maks 8 mm, mens HI EP Deck Coat kun viste en underrustning på 1,7 mm. Dermed innfrir systemet til og med kravene til underrustning for systemer med zinkholdige primere som ligger på under 3 mm.
Både vedheft og underrustning er vesentlige indikatorer for levetiden på et beleggsystem.

Hummervoll Industribelegg har signert rammeavtale med A.P. Møller - Mærsk.
Avtalen gjelder levering- og installasjon av Hummervolls unike tykkfilms epoxy dekksbelegg, i første omgang på den første av de nye XLE jack-up riggene til Maersk Drilling som for tiden er under bygging i Singapore og Sør-Korea.
«Vi er meget takknemlig for tilliten Maersk Drilling har vist oss ved å velge Hummervoll tykkfilms-belegg på hoveddekk av deres nye jack-up rigger», sier markedssjef i Hummervoll Arve Samnøy. 
Han er sikker at valget vil lønne seg for oppdragsgiveren - gjennom redusert behov for vedlikehold og lavere levetidskostnader.

Stanf på Bygg reis deg 2013

For første gang i bedriftens historie hadde Hummervoll Industribelegg en stand på Bygg Reis Deg.
Markedssjef Arve Samnøy var meget fornøyd med responsen.
"Det var meget matnyttig å ha vært med på Bygg Reis Deg. Vi fikk snakket med en rekke gulventreprenører som ønsker å jobbe sammen med oss. I tillegg fikk vi en del konkrete forespørsler for større prosjekter rundt i landet. Messen var også en meget god plattform for å markedsføre de amerikanske Stonhard produktene samt PVC flisene fra Ecoloc. Mange besøkende var ikke klare over de mulighetene som finnes i dag innen epoxy- og polyuretanbaserte gulvsystemer.
Messestanden vår fungerte aldeles godt: Display-veggen var en skikkelig blikkfang og trakk mange besøkende til oss."

Hummervoll Industribelegg har signert kontrakt med Kværner på leveranser av dekksbelegg og rømningsveier til Edvard Grieg plattformen. 
Vi takker for tilliten fra kunden og ser frem til å starte arbeidet med denne kontrakten.

ISO-sertifikat

I mange år har Hummervoll Industribelegg hatt et KS-system som var bygget opp i forhold til kravene i NS-ISO 9001.
Nå er også den offisielle sertifiseringen på plass.

Med virkning fra 22. januar  2013  er Hummervoll Industriebelegg sertifisert av DNV iht. ISO 9001:2008.

Teknisk sjef i Hummervoll, Jan Arvid Jensen, er  fornøyd: "Særlig i internasjonal sammenheng kommer ISO-sertifiseringen til å være en viktig dokumentasjon av vårt velprøvde kvalitetsarbeid."

Per Hummervoll og Tor Saltvold

Gründeren av Hummervoll Industribelegg, Per Hummervoll, har besluttet å trekke seg tilbake fra den daglige driften.

Fredag den 25. januar ble det derfor arrangert en avskjedsfest med mange medarbeidere tilstede.

Per grunnla Hummervoll Industribelegg i 1980. 
Gjennombruddet for selskapet kom i 1989 - med utviklingen av et epoksy-basert gulvsystem som kan legges på stålunderlag. Denne utviklingen er til i dag grunnlaget for bedriftens enestående markedsposisjon innen dekks- og rømningsveibelegg offshore. Etter salget av Hummervoll Industribelegg i 2010 til det amerikanske RPM konsernet har Per Hummervoll fortsatt bidratt til bedriftens kontinuerlige vekst, først som teknisk sjef, senere som ansvarlig for produktutvikling.

På vegne av hele bedriften ønsker daglig leder Tor Saltvold å uttrykke  sin store takknemlighet for kunnskapen og innsatsen Per Hummervoll har bygget selskapets globale renommé på. Han ønsker Per lykke til med sine nye gjøremål.

Hummervoll Industriebelegg vil fortsette å bygge videre på det som under Pers ledelse har blitt  oppnådd gjennom mer enn 30 år.

Aibel og Hummervoll Industribelegg har signert en global rammavtale for leveranse av materiell, utstyr og personelltjenester som arbeidsledelse og inspeksjon.
Aibel har som ett overordnet mål å tilstrebe en begrensning i produktspekteret, og herved sørge for at montører og saksbehandlere har god kjennskap til materiell og utstyr som Aibel tilbyr sine kunde.
Hummervoll Industribelegg oppfatter rammeavtalen som en bekreftelse av tilliten som har blitt opparbeidet gjennom mange år med tett samarbeid.
Innen kort tid vil Hummervoll Industribelegg starte leveranser til Aibel anlegg i blant annet Norge og Thailand.

Ny teknisk sjef

1. januar tiltro Jan A Jensen (53)  som Teknisk sjef i Hummervoll Industribelegg.
Jensen har lang fartstid i overflatebransjen og innehatt flere ledende stillinger fra bl.a. AGR Group, Norwegian Corrosion Consultants, Elkem, Jotun og StS gruppen.  I senere tid har han vært selvstendig næringsdrivende i sitt eget selskap Seba Management AS.
Jan A Jensen har siden 2007 vært styreformann i Frosio.
Jensen skal lede teknisk avdeling i Hummervoll Industribelegg med fokus på teknologi og KHMS, i tillegg til aktivt kunde- og prosjektengasjement.

Ny Økonomi- og administrasjonssjef

Leif Nordland (44) begynte 10. november som ny Økonomi- og administrasjonssjef.
Nordland har allsidig erfaring fra ulike økonomistillinger, bl.a. fra Haukeland Sykehus, AS Vinmonopolet og Sophies Minde Ortopediteknisk Verksted.
Han er utdannet Siviløkonom, og skal lede økonomi, personal og IT-funksjonen i Hummervoll Industribelegg.

Ny opprettet stilling som Tilbuds- og kontraktsansvarlig

Frode Hjørnevik (46) gikk 1. januar over i den nyopprettede stillingingen som Tilbuds- og kontraktsansvarlig. Han har jobbet i Hummervoll Industribelegg i mer enn 25 år, de senere år som produksjonsleder.
I hans nye rolle skal Frode Hjørnevik styrke bedriftens strategiske satsing på merkevarebygging og ekspansjon.
Produksjonen underligger nå Per Hummervoll.

e-mail icon
Facebook icon
Google icon
LinkedIn icon